Reviews


5 stars after 372 reviews
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
BESTEL ZEER REGELMATIG BIJ SURINDO INDISCH WAT DOORSNEE ERG GOED IS ,ECHTER EEN ENKELE KEER IS DE KWALITEIT EEN STUK MINDER (DIT WAS HELAAS GISTEREN WEEER HET GEVAL). WAAR DIT AAN LIGT IS ME NIET DUIDELIJK ,ANDERE KOK DRUKTE IK WEET HET NIET . HET GEBEURD, MERK IK WEL STEEDS VAKER DAT IS ZEER JAMMER . IK HOOP DE VOLGENDE KEER DAT HET BETER IS 8/3/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 7/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zo als altijd 7/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewend was de roti kip erg lekker. Toch zou het fijn zijn als er wat meer saus bij zou zijn, wat deze keer niet het geval was. 7/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten had iets warmer gemogen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig. Heerlijk gegeten. Het was lekker niet te pittig! 😊 7/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo door gaan 7/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is altijd goed alleen ik had roti kip besteld was maar 4 stukjes kipfilet veel jus 7/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! De lekkerste van Den Haag 7/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is prima maar bezorgers hebben lak aan corona maatregelen. Ze bellen aan en blijven voor de deur staan ipv van neerzetten en afstand houden. 7/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, warm en prima bezorgd. Altijd het beste . 7/17/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgkosten ok. Maar waarom wordt er ineens 35 cent extra in rekening gebracht? Wordt nergens duidelijk vermeldt. Mag ik dan voortaan cash betalen? Eten is voor de rest top en top aafgeleverd. Geen soppige broodjes of zo. Kwaliteit is het zeker. Zal echt wel nog een keer bestellen. 7/17/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had al 3x telefonisch besteld..dat was goed! En nu via de website..ook dit ging heel makkelijk en overzichtelijk. Op tijd en warm en de smaak was weer top!!. Thanks😁 7/15/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het weer heerlijk. Spek lekker krokant. 7/13/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/11/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker 7/10/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief goed eten altijd warm en netjes op tijd. 7/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
jullie hebben lekker eten. nadat ik jullie had ontdekt besel ik vaker bij jullie. lekker hoor 7/7/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was voortreffelijk. 7/3/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Enig nadeel is dat het leveren 5 kwartier duurde ipv de beloofde 3 kwartier. 7/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Portie is kleiner 7/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eigenlijk altijd perfect, dit keer waren de telor eitjes heel taai, leek wel een ei dat 7 dagen in de openlucht had gelegen. Rest van het voedsel zeer warm kortom goed. Normaal 5 sterren, nu door de eitjes 4 7/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgens afspraak dag/tijd bezorgd!πŸ‘ 6/30/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks 6/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden, heerlijk zoals gewoonlijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
😊😊😊😊was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben zeer tevreden op het eten 6/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet bestelen te goor 6/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect altijd op tijd 6/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de mihoen niet meegeleverd. Eten was verder goed. 6/27/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel! Super netjes dat de bezorger even belde omdat het wat langer duurde 6/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super 🀀 6/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/22/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gado gado was net soep met sliertjes taugé en weinig smaak saté ajam was te droog This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top roti jammie jammie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is goed en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten wederom en goed verpakt en warm en vlot bezorgd. Klein minpuntje is dat er heel weinig vulling in de Lemper zat en geen 3 euro waard is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten snel bezorgd . Thx 6/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 6/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel lekker en voldoende eten. Heerlijk op smaak 6/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/15/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en goede bezorgservice. 6/15/2020
Surindo 5 stars after 372 reviews
Surindo