Reviews


5 stars after 297 reviews
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer lekker gegeten TOPPP !!!!! 5/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 5/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is bijna half uur later bezorgd. Het pakketje met eten was β€˜nat’ en lauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor de eerste keer via de website besteld. het eten was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
P.S. Bij het betalen is er iets mis gegaan waardoor ik dubbel heb betaald voor 1 maaltijd. het eten was heerlijk. ik kijk uit naar een correctie zoals telefonisch beloofd. 5/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had de bami Ramses erg lekker 5/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben echt tevreden met jullie eten. Eten is echt lekker!!!! Komt op tijd en echt warm. Lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/11/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, Javaanse nassi met kip en Lamsvlees met kousenband en bami. Echt lekker en op tijd bezorgd 😯 Aanrader!!! πŸ’― ❀️ 5/9/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten .En precies op tijd bezorgd .Top. 5/9/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website mag wel beter ingericht worden maar de service blijft gelukkig goed. 5/9/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb genoten van het heerlijke eten goed warm goed verpakt en snel gebracht πŸ‘ 5/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het lamsvlees met rijst en kousenband en het broodje met bakkeljauw waren lekker, warm en op tijd bezorgd. (klein aandachtspuntje: het plastic tasje waarin werd bezorgd rook naar sigarettenrook) 5/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, zoals altijd. 5/6/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou graag bij surindo en bamihuisje op 1 plek willen bestellen, dus voortaan bel ik maar weer. Wel lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vond het helaas dit keer tegenvallen. 5/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was er sne en lekker. De hoeveelheid was ook zeker goed 4/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten! 4/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben zeer tevreden. 4/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en top bezorgers πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is heerlijk en de bezorging was supersnel. 4/23/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
echt lekker eten 4/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en prima service wij bestellen regelmatig en kunnen Surindo zeker aanbevelen 4/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi 4/16/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, dus erg bedankt en blijf met zijn allen gezond., 4/15/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect geen opmerking Ik bestel niet voor niets een dag later weer het eten is zeer goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti en de diverse broodjes waren heerlijk. Broodjes zijn keurig per stuk geseald met het gekozen beleg apart in een bakje, dus geen sompige broodjes. Daarbij werd bij elk broodje ook nog een bakje zuur en peper geleverd. De bezorging was ook prima, zeer aardige en ruim op tijd!! Tot de volgende bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/12/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
zoals altijd heerlijk eten met prima bezorging! 4/11/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en erg heel snel bezorgd. Alleen jammer dat ik geen petjel meer kan bestellen. 4/10/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd geweldig 4/9/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
BEN AL HEEL LANG EEN VASTE KLANT . 8 VAN DE 10 KEER IS HET ERG GOED , SOMS ,ZOALS GISTEREN BV WAS HET EERLIJK GEZEGD EEN AANFLUITING. UITGEDROOGD VLEES ,MINIMALE HOEVEELHEID NEE ,WAS NIET DE KWALITEIT DIE IK MEESTAL HEB .CONTACT OPGENOMEN EN EN DIT OOK AANGEGEVEN . WORD DOOR SURINDO NETJES OPGELOST . 4/6/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel hier standaard mijn Indonesisch eten, kk lekker. Binnen 15 min had ik mijn eten, toppers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Surindo 5 stars after 297 reviews
Surindo