Reviews


5 stars after 237 reviews
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laatste keer dat ik het eten had besteld was de pindasaus gelekt en zat het onder de pindasaus. Voor het eerst 'rook' het eten anders, nadat het was afgekoeld. Alsof het niet meer goed was, vooral als eten een paar dagen oud is. Overige keren was het lekker. 4/3/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en tijdig bezorgd. Dus tevreden!! 4/3/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti was smaakvol, alles netjes verpakt en voor de afgesproken tijd bezorgd. (het gratis bezorgen lukte niet via de website) 4/3/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 4/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is weer erg lekker, veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik hoop dat jullie gezond blijven. 3/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goed lekker warm en lekker 3/21/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favoriet restaurant! 3/16/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, lekker gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 100 laters 3/13/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 100 laters 3/13/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/13/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk eten altijd weer 3/11/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al 3x kreeg ik ipv wat ik besteld had saté kip pedis (ipv kippepoot pedis of rundvlees pedis) het was wel pedis (pikant) maar niet het gerecht wat ik had besteld... verder prima te eten ik blijf ook bij Surindo bestellen jammer dat via thuis bezorgd niet meer kan 3/11/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top zoals altijd 3/9/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, zoals altijd, bedankt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Lekker veel kipfilet dus de broodjes konden goed gevuld worden. En de roti was zalig. Ga zo door. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Top altijd lekker en op tijd Echt een aanrader.👍Chieleke 3/4/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en op Tijd bezorgd alleen mijn korting coupon code werkte Niet 3/3/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed eten, snel bezorgd 👍🏻 2/29/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd overheerlijk en vers. 2/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 2/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ( alweer), deze keer de roti met pittig rundvlees. Stipte bezorging, zeer tevreden! 2/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd vers, warm en super lekker. Alles wat ik bestel is gewoon lekker. Ik wil niets anders meer 2/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was verkeerd geleverd... Mijn vrouw heeft geopend het per ongeluk... Bezorger gevraagd het terug te geven... Oh ja... By andere zaak word het gewoon excuus aangeboden zonder vragen... Ik ben curious word het so aan andere klant geleverd (koud and geopend?)... Hm... Interessant. Ok... Helaas zal ik hier niet meer bestellen (was vaste klant voor jaren).... 2/25/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/22/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti was super lekker. Voortaan bestel ik mijn roti bij jullie. TNX 2/15/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd bezorgd lekker warm en erg lekker 2/11/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en mooi op tijd bezorgd!Complimenten en bedankt!Graag weer! 2/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, wij zijn vaste klanten! 2/8/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bruine bonen met Surinaamse bami: Grote portie voldoende om volgende dag ook nog wat van te eten. Bruinen bonen zijn lekker gekruid precies pittig genoeg. Kan eventueel nog pittiger gemaakt worden met de geleverde sambal. Saoto soep was lekker maar bouillon had iets sterker gemogen. Roti kipfilet was heerlijk voldoende portie goed op smaak. Voor ons een van de beste. Aanrader en de site is goed overzichtelijk meer mogelijkheden om bijgerechten te combineren. 2/6/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was even wennen niet via thuis bezorgt.nl, maar prima te doen zo 2/5/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, snel, warm en lekker, top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 1/31/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur te laat bezorgd, maar wel erg lekker! 1/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
veel spieren in de kipfilet. erg jammer 1x oke 2x gooi ik alles weg 1/17/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Tot nu toe altijd goed op tijd bezorgd en het is altijd nog goed heet! En de tempeh vind ik hier echt het beste, die vind ik namelijk maar bij weinig restaurants zo smaakvol! 1/6/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima , zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti besteld maar was niet je van het. Pannenkoekje was rubberachtig en vriendin heeft er behoorlijk last van gehad. Leek wel of het opgewarmd is geweest in de magnetron 1/2/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben de bestelling niet ontvangen. 12/31/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn vaste adres in Voorburg was helaas gesloten. Uitstapje naar een ander bedrijf. Ik vond dit uitstapje zwaar tegenvallen. De geleverde komkommer was in staat van ontbinding. 12/27/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2019
Surindo 5 stars after 237 reviews
Surindo