Reviews


4 stars after 186 reviews
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur te laat bezorgd, maar wel erg lekker! 1/20/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
veel spieren in de kipfilet. erg jammer 1x oke 2x gooi ik alles weg 1/17/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Tot nu toe altijd goed op tijd bezorgd en het is altijd nog goed heet! En de tempeh vind ik hier echt het beste, die vind ik namelijk maar bij weinig restaurants zo smaakvol! 1/6/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima , zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti besteld maar was niet je van het. Pannenkoekje was rubberachtig en vriendin heeft er behoorlijk last van gehad. Leek wel of het opgewarmd is geweest in de magnetron 1/2/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2020
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben de bestelling niet ontvangen. 12/31/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn vaste adres in Voorburg was helaas gesloten. Uitstapje naar een ander bedrijf. Ik vond dit uitstapje zwaar tegenvallen. De geleverde komkommer was in staat van ontbinding. 12/27/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/24/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker 12/23/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb erg lang moeten wachten, 2 uur. Kwaliteit maaltijd was prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde lang, maar het was sinterklaas. Eten was heerlijk, maar de Roti's waren erg dik. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
na 1/5 uur gebeld en werd er gezegd het is druk dus de bestelling afgezegd geen aanrader 12/6/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker weer, dank jullie wel 11/28/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heerlijke Roti kip - ruim voldoende - netjes verpakt en lekker warm. Een complement aan de kok en de rest van het team is het zeker waard! 11/23/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Telo bakkeljauw: De cassave was hard en droog... te lang gebakken? Nasi Kuning: de gele rijst was bijna wit en had weinig smaak Website werkt nog altijd erg onhandig, mijn huisnummer wordt niet onthouden en het bezorgadres moet ik nog steeds elke keer opnieuw invullen... 11/18/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
meer dan een uur moeten wachten 11/13/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede en snelle service. Vriendelijk personeel! 10/28/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten zelf? Sorry maar waardeloos. 10/15/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker dus weer heerlijk van genoten 10/3/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zoals altijd. 9/30/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker en zelfs een bakje extra sajoer lodeh echt heerlijk. Dank jullie wel 9/11/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed en snel 8/26/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd goed en snel 8/26/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd geweldig 8/23/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is weer erg lekker net zoals anders 8/12/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was/is weer erg lekker dus weer heerlijk gegeten dank jullie 7/24/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De helft weggegooid...zonde. Rijst van Games onsmakelijk..half gekookt eitje ipv gebakken ei..geen balletjes gehakt etc etc 7/23/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker en zelfs tijdens het WK voetbal snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Er was 1 ding vergeten te leveren wel afgerekend, daar over gebeld en door Surindo hier over langdurig gezeurd maar wel top snel na geleverd toen bleek dat de fout bij hun lag. 7/4/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/28/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten en op tijd en als je iets wilt vragen kan je gewoon bellen en word je vriendelijk te woord gestaan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en erg lekker 6/17/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijzen zijn sterk verhoogd, kwaliteit is de laatste paar keer beduidend minder. Satesaus bij de rijsttafel leek aangebrand. 6/10/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk eten. 6/6/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker weer! 6/5/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd erg goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere roti en binnen genoemde tijd bezorgd door aardige bezorger. 6/1/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lijkt wel een magnetron maaltijd, klef, rijst doorweekt kan beter apart worden meegeleverd, monotome smaak, vond het echt tegenvallen 5/7/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/2/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd op tijd en erg lekker. 4/24/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti was goed en lekker. Zoutzuur erbij ook. Het was zoeken naar babi pangang, gevonden als spek. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Hiervoor 2x niet zo lekker maar nu weer ouderwets lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/6/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
topiie!! 3/13/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb jullie een mail gestuurd waarop nog geen reactie! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heb met Hindoestaanse en ned gegeten Was zeer slecht Pindasaus geen smaak Kousenband niet te eten Bakanana zeer slecht te dik en te veel beslag Al met al slecht Valt me tegen van jullie 3/8/2019
Surindo Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Witte rijst met bruine bonen, lekker, warm en snel bezorgd! 3/4/2019
Surindo 4 stars after 186 reviews
Surindo